2015-10-27

Trump USA:s nästa president?

I mitten av september skrev jag om Donald Trump och hans möjlighet att bli Republikanernas kandidat till presidentvalet i USA 2016. Enligt opinionsundersökningarna så leder Trump över republikanernas andra kandidater och har gjort det sedan mitten av juli. Om inget oväntat inträffar ser det alltså ut som om han kommer att bli Republikanernas presidentkandidat 2016.

Vilken presidentkandidat kommer han då troligen att tävla mot från Demokraterna? Med största sannolikhet Hillary Clinton, som har lett i opinionsundersökningarna sedan i våras.

Om inte situationen förändras på något avgörande vis kommer vi alltså att få se en presidentvalskampanj i USA 2016 där valet står mellan Donald Trump och Hillary Clinton.

Världens politiker bör på allvar förbereda sig för konsekvenserna av att världens mäktigaste land kommer att styras av vildhjärnan Donald Trump.

8 kommentarer:

 1. "VALET I USA" ha ha ha.....Det är bara skådespel för IDIOTER !
  Den riktiga makten ligger bakom den så kallade FEDERAL RESERV dvs ROTSCHILD-klanen och liknande satanister. De så kallade "USA presidenter" är bara marionetter i bankirernas händer.
  -Om Rysslan, Kina, Iran, Indien och övriga fria världen inte stoppar den Stora Satan dvs. USA så kommer WallStreet banksters att förinta och förslava hela mänskligheten !!!
  -Men tack gode Gud Jesus Kristus, RYSSLAND HAR VAKNAT.....och just nu håller på att döda USA:s och Israels älskade barn, dvs. ISIS.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Öhh, jo.

   /Underhunden

   Radera
  2. Din beskrivning av verkligheten kräver mycket belägg och du kommer med inga. Det får dig att framstå som en galning.

   Radera
 2. Även om Ryssarna lyckas ej att helt förinta ISIS, så kommer de att förflytta skitet från Syrien till GERMANIA dvs. under frau Merkels fönster.(som tack för Majdan i Kiev).
  ISIS har inget med Islam att göra. Bakom ISIS ligger USA och Israel.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om jag hade kunnat radera kommentaren ovan hade jag gjort det. Orelaterat och infantilt.

   Radera
 3. De här ryska "botarna" tar inte i någonting.. suck

  SvaraRadera

Kommentarer bör hålla sig till ämnet för den bloggartikel de hör till. Personangrepp, hets mot folkgrupp och andra kränkningar tillåts inte. Kommentarer som bara består av länkar tillåts normalt inte. Kommentarer som bryter mot reglerna kan komma att tas bort.