2010-08-11

Bloggsemestern och besökarna

Som ni ser av den senaste månadens besöksstatistik nedan, så är det rätt tydligt när jag hade "bloggsemester".
Det gick också rätt snabbt att komma tillbaks till normala besökssiffror. Det räckte att skriva några artiklar.

Jag ser också att jag åter kommit upp på Bloggportalens tio-i-topplista för ekonomibloggar.

[Andra bloggar om , ]

1 kommentar:

  1. Miljö i all ära men vi har en mycket intressant ekonomisk händelseutveckling med bla FED och vad som står näst på tur är kortsiktigt ett högintressant ämne!
    Miljömedvetenheten borde vara så allmänt känd så de okunniga kan nog inte väckas med ett blogginlägg, vi får istället fokusera våra krafter att se framåt och lösa problemen istället för att hela tiden diskutera/bevisa dess rättmätighet. Lönsamhet av ex ecodriving samt en bil med låg förbrukning torde vara råd ett...de som kör en ny bil av rätt modell upplever skillnaden positivt, var så säker.
    Men vi behöver visa fler ekonomiskt och miljömässigt hållbara förslag, jag blir som ni märker lite trött på denna ständiga upprapning av historien som är just det historia, vad som kan bli bättre är det viktigaste alla kategorier!!

    Tack för luftrummet.....

    SvaraRadera

Kommentarer bör hålla sig till ämnet för den bloggartikel de hör till. Personangrepp, hets mot folkgrupp och andra kränkningar tillåts inte. Kommentarer som bara består av länkar tillåts normalt inte. Kommentarer som bryter mot reglerna kan komma att tas bort.