2011-06-01

Ha det gott i solen!

Nu åker Flute ut på landet, långt från Internet, finanskriser och energipredikament. Nära potatisland och sjö istället.

Trevlig helg alla läsare!

31 kommentarer:

 1. Trevlig helg! /Peter

  SvaraRadera
 2. Tack för många intressanta inlägg! Du är väl värd en långhelg utan internet och bloggande!

  SvaraRadera
 3. Du flyr från problemen, huvudet i sanden, strutsbeteende. Illa.
  Trevlig Helg iaf :-)

  SvaraRadera
 4. Ha en trevlig helg själv!
  //HPD

  SvaraRadera
 5. Till solen !!!! Åker du till Grekland ?

  SvaraRadera
 6. Flute, helse dine judarne i Synagogen, takk !
  Hilsen fra Peter !

  SvaraRadera
 7. Trodde Flute var svensk ..........

  SvaraRadera
 8. Landsbygden ger andlig frid och återhämtning från storstadens hets och illusioner! Trevlig Helg.

  SvaraRadera
 9. Flute, helse dine muslimerne i moskén, takk! Hilsen fra Peder.

  SvaraRadera
 10. NEI FLUTE ÆR IKKE MUSLIM, HAN ÆR JUDE, DET VEDT JEG ! Han hedter Mosche Katser og bor i Stockholm. Jeg bor også der. Håbbes ni fadttar Fareøriska. Takk og hilsen !

  SvaraRadera
 11. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 12. Svenskarna först !

  SvaraRadera
 13. BOJKOTTA ISRAEL ! ! ! !

  SvaraRadera
 14. Hej Flute !

  Först tänkte jag
  berätta lite om min bakgrund..

  Jag vill först säga att jag är "invandrare" tycker inte om ordet. Men det finns inget annat så jag får väl använda det. Mina förfäder kom till Sverige för 500 År sedan från Ryssland-Karelen, jag har mörkt hår mörka ögon och pga det så har jag alltid blivit kallad invandrare, fast jag är född I Sverige och borde rimligen inte behöva kallas eller känna mig som en invandrare efter 500År.

  Min åsikter kan nog uppfattas som rasistiska men det här känner jag att jag måste säga.

  1) För många mosker i Sverige, ge dom fingret så tar dom handen.
  2) Varför kan inte invandrare/flyktingar som kommer hit permanent bli tvungna att konvertera till kristendomen?
  3) Om detta inte accpteras så ska dom inte få komma in i landet, så enkelt är det.
  4 Hur många kyrkor finns det i muslimska länder.?
  5 Om muslimerna älskar sin religion varför kommer dom då hit?
  6 Om Sverige måste ta in mera invandrare ta dom då från kristna länder, jag är trött att bo bland alla dessa muslimer. Grekland-Italien, Spanien är mycket bättre
  7) Det värsta är människor som blir fundamentalister i Sverige när dom aldrig var det i sina hemländer!
  8) Varför tog Sverige emot så många muslimer från Kosovo när det tydligt bevisat att många av dom håller på med kriminalitet. Se hur det är i Halmstad för ex, har bott där själv. Hela staden är översvämmad av albaner(muslimer) i stora gäng som äger centrum där för närvarande alla andra nationaliteter inkl svenskar känner sig hotade av dom.
  9) Läs rapporter från Interpool att albaner står för över 90% av narkotika smugglingen i Världen. Hur USA kunde hjälpa dom här människorna mot Serberna är offatbart ochdom är kristna
  10) Varför tror ni att vi först på senare år har fått en invasion av muslimer i Europa? Om inte det vore för serberna och rumänerna så hade vi varit invaderade för länge sedan, jag talar om 1200-1800 talet.

  Blir inte förvånad om det blir ett heligt krig om detta, skillnaden mellan oss kristna och muslimerna nu är att dom är organiserade, dom hjälper varandra., om det blir krig så kommer alla muslimer världen över enas, och vi har dom just nu bland oss i våra kristna länder. Muslimer är som en självmordbomb i våra händer och bara väntar att explodera, är det inte dags att desarmera bomben?

  SvaraRadera
 15. Inga moskeer, inga synagoger, tack !

  SvaraRadera
 16. Ja, ja, Flutis är en sådant BANK-JUDE.....dvs. han jobbar på en storbank här i Stockholm.

  SvaraRadera
 17. Flute, helse dine buddhisterne i de avligsne tempel!

  Hilsen fra Pieder

  SvaraRadera
 18. Du Flute, du borde vara intresserad av Eric deCarbonnels genomgång av amerikanska ESF, Exchange Stabilization Fund. I skrivande stund har videon blott 10 visningar vilket är märkligt lite, men den är alldeles nyligen upplagd.

  Titta och lyssna!

  Mvh Guldnisse

  SvaraRadera
 19. Ahhhh Flute.....det var den jude som skrev (i sitt blogg) att amerikanska FED-ägarna, "ÄR INTE ONDA". Ja, ja ...de är inte onda....

  SvaraRadera
 20. Flutis judis.....

  SvaraRadera
 21. Bort med NWO / New World Order !

  SvaraRadera
 22. Oj, oj, oj! När katten är borta dansar råttorna på bordet! Det var några av de barnsligaste kommentarer jag sett på denna blogg. Att försöka förolämpa mig genom att säga att jag skulle vara jude, muslim, bankir o.dyl. Jag tillhör inte någon av dessa kategorier.

  Anonym 2011-06-02 18:21:
  Vadå "oss kristna"? Jag är inte kristen. De flesta svenskar är det inte särskilt heller, även om de formellt råkar tillhöra statskyrkan.
  "Varför kan inte invandrare/flyktingar som kommer hit permanent bli tvungna att konvertera till kristendomen?"
  Skulle de konvertera till något så vore det snarast sekularisering som skulle gälla, då de flesta svenskar som sagt knappast kan kallas kristna idag.
  Vår största religion idag är väl istället konsumismen och den besläktade tillväxtideologin.

  SvaraRadera
 23. Vad föranleder detta utbrott? Var det någon som uttryckt något annat än beundran för vårt underbara multikulturella system, eller? I så fall måste naturligtvis censur genast införas! Vi kan inte på några villkor tillåta något annat än 100% underkastelse inför multikulti-HBT-feminist-socialist-vindsnurre-etablissemanget! Alla med avvikande åsikter är naturligtvis mentalsjuka och skall spärras in för hets-mot-[fyll-i-valfri-tycka-synd-om-grupp].

  SvaraRadera
 24. Anonym 2011-06-07 17:46:
  Vems "utbrott"? Jag tyckte bara att kommentarerna var barnsliga. Det var dock bara en av kommentarerna som jag tyckte behövde tas bort pga hets mot folkgrupp.

  SvaraRadera
 25. Flute säger att han är inte en jude, men så fort angriper han Kristendomen. (rent judisk agenda).

  SvaraRadera
 26. Anonym 2011-06-07 20:13:
  På vilket sätt angriper jag kristendomen? Jag säger inte att det är något fel på den religionen. Jag påpekar bara att de flesta svenskar idag inte är särskilt kristna.

  SvaraRadera
 27. Anonym 2011-06-02 17:39:
  Intressant språk, den där fareøriskan... den lär talas på Fareør, en liten ö utanför Skagens nordspets... kul att det fortfarande finns några kvar i livet som talar denna ålderdomliga dialekt...

  SvaraRadera
 28. Inga moskeer, tack !

  SvaraRadera
 29. Flute, tja det var selvfølgelig ment som en vits, men med den bagtanke at fordi man er kritisk mod Islam, behøver man ikke at være fascist eller idiot.

  SvaraRadera
 30. @ Anonym 18:21
  "10) Varför tror ni att vi först på senare år har fått en invasion av muslimer i Europa? Om inte det vore för serberna och rumänerna så hade vi varit invaderade för länge sedan, jag talar om 1200-1800 talet."
  YES, I AGREE WITH YOU, BUT DO NOT FORGET SPAIN !
  PLEASE DO NOT FORGET SPANISH PEOPLE AND "RECONQUISTA".

  SvaraRadera
 31. Hej Flute !

  Endnu engang tak for de venlige ord - konklusionsmæssigt er jeg enig med dig om at de skal ha lov til bygge en moske i Dk på lige fod med andre religioner - som du så ganske rigtigt nævner har vi religionsfrihed i Norden.


  "Faktum er jo også, selv om det sjældent kommer frem i pressen, at flere og flere danske unge mennesker, søger Islam og Koranen, fordi de opfatter Islam som en meget stærkere religion end Kristendommen, og ikke nær så tyraniserende som Islam, der jo trods alt anerkender andre religioner, hvad Kristendommen aldrig har gjort: Either You´re With Us Or Against Us!!"

  Det er sandt At alle religioner holder på deres som værende det eneste rigtige. Men at kvalificerer Kristendommen som værenende mere Radikal på dette område mener jeg ikke er sandt - i hvert fald ikke længere. Tvært imod vil jeg sige at Islam har en langt mere krigerisk indstilling over for andre religioner .. i hvert fald i praksis. Om man så kan diskuterer at det er fejlfortolkning af dem der bruger religionen som deres argumentation er et andet spørgsmål.

  SvaraRadera

Kommentarer bör hålla sig till ämnet för den bloggartikel de hör till. Personangrepp, hets mot folkgrupp och andra kränkningar tillåts inte. Kommentarer som bara består av länkar tillåts normalt inte. Kommentarer som bryter mot reglerna kan komma att tas bort.