2011-10-18

Oplanerat gått kort bostadsmarknaden

Ni har kanske tyckt att det varit glest med inlägg här den senaste tiden, men det har sin förklaring i att jag håller på att flytta och inte har tid över till att skriva. Jag har alltså funnit en ny bostad.

En bieffekt av detta är att jag nu gått kort den svenska bostadsmarknaden, vilket i och för sig inte var fel. Jag önskar bara att det hade skett under mer planerade omständigheter. Jag skrev i februari om att blanka bostadsmarknaden, men det svåra här är ju tajmingen då man måste ta hänsyn till bland annat jobb/studier, eventuell fru/man/sambo och eventuella barn. När det nu blev som det blev för mig så är tajmingen som jag ser det rätt hyfsad.

Under tiden som jag fortsätter att sortera upp bland flyttkartonger och möbler kan ni läsa hos mina bloggrannar och då särskilt Cornucopias bästa inlägg på länge om "Förändring, motståndskraft och ... Mad Max?" och ASPO Sveriges Martin Saar med ett av sina bättre inlägg om "En värld utan olja".

Självklart har jag planerat min flytt även ur ett survivalistperspektiv och tänkt igenom prioriteringsordningen utifrån att det nödvändigaste ska fungera även om något oväntat skiter sig.

15 kommentarer:

 1. Det är bra så, jag hade tänkt att du har döt.

  SvaraRadera
 2. Krya på dig vännen ! ! ! !

  SvaraRadera
 3. Krya på dig !
  Fredrik

  SvaraRadera
 4. Håll huvudet högt!

  SvaraRadera
 5. Bra att det löst sig med ny bostad!

  Har saknat dina inlägg men gissade utifrån det du skrev tidigare att du går igenom en svår och stökig period.

  SvaraRadera
 6. Krya på dig !
  Mona

  SvaraRadera
 7. Krya på dig !

  SvaraRadera
 8. Lycka till med nya bostaden, skönt att det löste sig. Tack för jobbet och tiden du lägger ner på bloggen, vi är många som uppskattar det mycket.

  /EDK

  SvaraRadera
 9. Ta det lugnt, vi kan vänta.

  SvaraRadera
 10. Krya på dig vännen !
  Niklas

  SvaraRadera
 11. instämmer i kören ovan!

  antar det blev hyresrätt.. eller...??

  SvaraRadera
 12. Krya på dig !

  SvaraRadera
 13. Du ligger kvar på min link-bar i chrome till nästa inlägg. You can't keep a good man down!

  / Lowrisk

  SvaraRadera
 14. Krya på dig !

  SvaraRadera
 15. You are the president/Ron Paul

  SvaraRadera

Kommentarer bör hålla sig till ämnet för den bloggartikel de hör till. Personangrepp, hets mot folkgrupp och andra kränkningar tillåts inte. Kommentarer som bara består av länkar tillåts normalt inte. Kommentarer som bryter mot reglerna kan komma att tas bort.