2010-03-05

Nytt nummer av Effekt

Idag tänkte jag tipsa om att Effekt har kommit ut med ett nytt nummer av sitt pappersmagasin. Denna gång har man tittat lite extra på oljetoppen, med bland annat ett intressant reportage om omställningskommunen Knivsta. Magasinet innehåller också fler läsvärda artiklar och kan köpas i välsorterade tidningsbutiker eller via Effekts hemsida. Effekt är ett initiativ som är värt att stödja, då allt arbete med de första numren av Effekt sker ideellt.

Tänkte också passa på att tipsa om en blogg som tar upp effekterna av oljetoppen på sjukvården. "Health After Oil - The Impacts of Energy Decline on Public Health & Medicine". Tack till Efter oljan för att ha uppmärksammat mig på denna blogg, som borde vara särskilt läsvärd för läkare och läkarstudenter.

[Andra bloggar om , , , , , ]

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer bör hålla sig till ämnet för den bloggartikel de hör till. Personangrepp, hets mot folkgrupp och andra kränkningar tillåts inte. Kommentarer som bara består av länkar tillåts normalt inte. Kommentarer som bryter mot reglerna kan komma att tas bort.