2014-01-01

Gott nytt år!

Ett gott nytt år vill jag önska alla läsare! 2013 blev inget bra bloggarår för mig, eftersom en mängd händelser i mitt liv relaterade till bostadssituationen gjorde att jag inte hade lika mycket tid till att blogga. Nu har dock min bostadssituation till slut löst sig på ett tillfredsställande vis, så kanske jag har tid att skriva mer i år. Nedan ser ni antal blogginlägg per månad sedan bloggens begynnelse.
Fram till och med februari 2013 blev det ungefär som vanligt vad gäller antal inlägg, men därefter blev det betydligt glesare. På slutet (november och december 2013) syns dock en viss återhämtning i skrivandet.

Den minskade mängden inlägg syns såklart också i besöksstatistiken.
Antalet besökare har sjunkit, men har sedan stannat upp på vad som ser ut som en mer stabil basnivå. Ser man på statistiken årsvis ser det ut så här:
Det ser ut som om "peak flute" skulle kunna ha varit år 2012. Vi får se hur framtiden blir.

Årets mest lästa inlägg var följande:
2014 ser ut att bli ett mycket intressant år, med EU-val, svenskt riksdagsval, övervärderade börser, enorma obalanser i världsekonomin orsakade av alltför stor skuldsättning, med mera. Jag återkommer med en utvärdering av mina spaningar inför 2013 samt lite spaningar inför 2014.

Ett gott 2014 önskar jag er åter!

3 kommentarer:

 1. Gott nytt år!

  Jag ser fram emot nya analyser.

  SvaraRadera
 2. Varför inte fokusera på ämnen som du känner att du kan ?
  Försöka komma fram till något ? ( över tiden )
  Vill du bara röra runt som en Cornu och få klick ?

  En av dina sämre analyser var Egypten, delvis sant men ..men man får lite distans till dina siffror efter den läsningen. Du borde studera mer historia och fundera över vad som driver olika folk ( om du ska ge dig i den typen av analyser ). Du riskerar annars att göra en "Bildt" ;-)

  Ibland låter du som "en gitarr till alla barn" så får vi en värld full av musiker och rockband....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår inte riktigt din kritik. Vad anser du var dåligt med min analys av Egypten?
   Jag skriver om det jag råkar känna för. Ibland blir det bra, ibland mindre bra.

   Radera

Kommentarer bör hålla sig till ämnet för den bloggartikel de hör till. Personangrepp, hets mot folkgrupp och andra kränkningar tillåts inte. Kommentarer som bara består av länkar tillåts normalt inte. Kommentarer som bryter mot reglerna kan komma att tas bort.