2009-03-23

Skarpa kommentatorer på DN

Peter Wolodarski har nyligen börjat som politisk redaktör på Dagens Nyheter. Ett bra tillskott, anser jag. Jag delar inte alltid om hans åsikter, men han framstår i alla fall som kunnig och insatt som få i dagens mediavärld. Hans inlägg från helgen om den ekonomiska krisens "Ekon från 1930-talet" visar detta. Idag kan man tydligen chatta med Peter Wolodarski mellan kl 15 och 16. Kanske någon vill passa på? Själv har jag inte tid.

Dagens Nyheter har även en annan skarp kommentator/analytiker som jag gillar, nämligen Patricia Hedelius. Hon har hittills under denna kris kommit med mycket klara analyser. Idag så skriver hon att det är "obegripligt" att Carl Eric Stålberg får sitta kvar som styrelseordförande i Swedbank, när han tillsammans med förre vd:n Jan Lidén bär ansvaret för de jätteblundrar man gjort med bland annat expansione i Baltikum och Ukraina. Hon är idag även med rätta bitsk mot hur Anders Borg undviker att kritisera riskkapitalbolagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentarer bör hålla sig till ämnet för den bloggartikel de hör till. Personangrepp, hets mot folkgrupp och andra kränkningar tillåts inte. Kommentarer som bara består av länkar tillåts normalt inte. Kommentarer som bryter mot reglerna kan komma att tas bort.