2009-08-11

Mer skådespel för folket!

Inga mer dåliga nyheter! Bara glada nyheter! Madeleine Bernadotte, mest känd som konungadotter, har förlovat sig!

Här kan vi verkligen tala om gröna skott, till skillnad från i ekonomin. Att båda prinsessorna nu förlovat sig och snart ska gifta sig betyder med största sannolikhet att vårt ärevördiga kungahus om något år kommer att utökas med ytterligare små ätteläggar, så vi slipper frukta att monarkins era i Sverige skulle kunna ta slut på grund av brist på tronarvingar.

Oavsett hur det går för ekonomin nästa år lär en hel del uppmärksamhet nu riktas om till pompan och ståten runt prinsessbrölloppen. Ett bra sätt att hålla folk lugna och avleda eventuellt missnöje.

Republikanska föreningen lär förhoppningsvis nu få fler medlemmar, men lär också behöva jobba i rätt mycket motvind från rojalistiska medier.

Läs andra bloggar om ,

2 kommentarer:

 1. Marcus , Likvidvänster2009-08-11 16:49

  Instämmer till fullo.

  Det är ju så mycket enklare att fokusera på princessbröllop och skvallertidningar istället för att leva i en verklighet med 0-ränta och 105 arbetslöshet :-(

  De flesta av våra politiker ser nog mera fördelar än nackdelar med denna massmediala hype.

  SvaraRadera
 2. Bröd och skådespel åt folket. Gammal devis som fortfarande gäller.
  Prinsessor och bidrag.
  Prinsessor som också lever på bidrag, dvs våra skattepengar.
  Du betalar andra tjänar.
  Lurad? Någon?

  SvaraRadera

Kommentarer bör hålla sig till ämnet för den bloggartikel de hör till. Personangrepp, hets mot folkgrupp och andra kränkningar tillåts inte. Kommentarer som bara består av länkar tillåts normalt inte. Kommentarer som bryter mot reglerna kan komma att tas bort.