2011-03-28

Kommentarsmoderering!

Jag har varnat för det i februari - nu har jag slagit på kommentarsmoderering efter att en kommentator på mitt senaste inlägg flippat ur fullständigt i de mest barnsliga påhopp.

Era kommentarer kommer alltså bara att publiceras efter granskning.

19 kommentarer:

 1. Helt nödvändigt. Tyvärr lockar internets anonymitet ibland fram det värsta hos folk.

  SvaraRadera
 2. Läsandet kommer nu att minska, samt intäkter från reklam.

  SvaraRadera
 3. CENSUR ??????????

  SvaraRadera
 4. Ja men varför ?

  SvaraRadera
 5. Jag har genom kommentarsmöjligheten bjudit in er att diskutera det jag skriver.
  Jämför med om jag skulle hålla en föreläsning eller seminarium och sedan inbjuda till diskussion.
  En person börjar SKRIKA och svära och kasta ur sig allsköns angrepp på både personer och folkgrupper. Skulle ni vilja att jag isåfall bad denna person gå ut så att vi skulle kunna fortsätta diskussionen?

  SvaraRadera
 6. Tyvärr, men sånt är internet.

  tack för en bra blogg iaf. Flute.

  /C

  SvaraRadera
 7. Tack ändå Flute, du höll ut länge. Finns så många dårar där ute tyvärr, och internet har ju verkligen gett dem möjligheten att sprida sin dynga. Keep up the good work med inläggen ändå!

  SvaraRadera
 8. Tack för en bra blogg.
  Beklagar att du drabbats av detta.
  /Grönvita

  SvaraRadera
 9. Jag såg kommentarerna och jag har full förståelse för att du väljer att slå på kommentarsmoderering.

  Vi som vill diskutera dina inlägg får helt enkelt acceptera att det tar lite längre tid. Sen kan du väl göra ett nytt försök att slå av modereringen vid ett senare tillfälle, så får vi se hur länge det tar innan de där typerna kommer tillbaka.

  SvaraRadera
 10. TACK FLUTE, tute pute kute mute !

  SvaraRadera
 11. Tråkigt.
  Dock trodde jag redan kommentarerna var modererade genom den kluriga gåtan/verifiering som krävs. Vidsynt har alltid varit glad när han kommit igenom nålsögat men lyckas givetvis inte varje gång.

  Keep It Up Flute!

  SvaraRadera
 12. OCH NU.....plötsligt....alla bara tackar och instämmer !

  SvaraRadera
 13. Nej gör inte det, Flute !

  SvaraRadera
 14. Eftersom det finns knäppskallar som kidnappar populära bloggar för att få ut sina åsikter så är det tyvärr nödvändigt. Nu läser jag bloggen för flutes inlägg och inte kommentarerna så det gör inte så mycket. Dessutom spammar ju psykfallen sönder kommentarslistan så att den blir oläsbar.

  SvaraRadera
 15. Hm, jag misstänker att personen (som jag tror är en landsman) som skrev i kommentarer till ditt förra inlägg är den som fått dig att göra detta.

  Jag tycker att det är bra att du gör det, för precis som Anonym 21:45 anser jag att psykfallen gör kommentarslistan oläsbar. Man har helt enkelt inte tid att sålla, inte om man läser flera bloggar i alla fall. Samtidigt är det ju synd eftersom det i kommentarerna ofta framkommer ytterligare intressant information om ämnet.

  Eftersom du efterfrågade källor till påståendena i det tidigare inlägget (trots att jag fann de vara OT) kan jag här presentera några som jag snabbt hittade vid en sökning. Den första är skriven på serbiska och går förhoppningsvis att översätta någorlunda via Google. Rubriken är i alla fall "Cancerepidemi i Kosovo och Metohija efter NATO-bombningarna". Kosovo i Metohija (förkortas KiM) är alltså det fullständiga namnet på Kosovo på serbiska. Artikeln handlar om att antalet fall har ökat med ca 200% det senaste decenniet, alltså decenniet efter att bombningarna inträffade.
  http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/95966/Epidemija-raka-na-KiM-posle-NATO-bombi

  Den andra är skriven på engelska:
  http://rt.com/news/features/italy-nato-toxic-waste/

  Jag har ju skrivit en del om konflikten tidigare och ska nog ta och skriva ett inlägg till, eftersom jag nyligen fick intressant förstahandsinformation om vad som pågick i vissa delar av f.d. Jugoslavien innan kriget bröt ut i början av 90-talet.

  Flute, har du funderat på att byta till Wordpress? Där kan man välja att endast moderera kommentarerna en gång. D.v.s. om man godkänner en person så kan den fortsätta att skriva utan att man måste fortsätta att godkänna den, och om den missköter sig är det bara att blockera.

  SvaraRadera
 16. Här är ännu en länk som har med den första länken på serbiska att göra:
  http://rt.com/news/nato-bombings-aftermath-takes-toll-on-serbia/

  Ledsen att jag missade det i första kommentaren.

  SvaraRadera
 17. Helt rätt Flute. Det behövs en viss hygien-nivå. När man är smutsig tar man en dusch. När bloggen drabbas av mänsklighetens fulaste element så krävs tyvärr moderering. Tack för en bra blogg!

  SvaraRadera
 18. Vad föranleder detta utbrott? Var det någon som uttryckt något annat än beundran för vårt underbara multikulturella system, eller? I så fall måste naturligtvis censur genast införas! Vi kan inte på några villkor tillåta något annat än 100% underkastelse inför multikulti-HBT-feminist-socialist-vindsnurre-etablissemanget! Alla med avvikande åsikter är naturligtvis mentalsjuka och skall spärras in för hets-mot-[fyll-i-valfri-tycka-synd-om-grupp].

  SvaraRadera
 19. Anonym 2011-03-29 20:00:
  Det var inte bara någon som inte beundrade vårt system. Det var någon som började SKRIKA och KALLA MIG FÖR OTREVLIGA SAKER och falla ut i FÖROLÄMPNINGAR mot alla möjliga "VIDRIGA" folkgrupper.
  Alla som läst denna blogg vet att jag själv är kritisk till "etablissemanget", men vill ha en konstruktiv debatt, vilket det inte blir om man skriver typ "FOLKGRUPP **** som är kopplade till NWO-konspirationen vill omstörta vårt samhälle och göra oss alla till lydiga slavar och DU FLUTE ÄR EN AV DERAS VIDRIGA TJÄNARE!"

  SvaraRadera

Kommentarer bör hålla sig till ämnet för den bloggartikel de hör till. Personangrepp, hets mot folkgrupp och andra kränkningar tillåts inte. Kommentarer som bara består av länkar tillåts normalt inte. Kommentarer som bryter mot reglerna kan komma att tas bort.